Tippkulturistid teevad Haapsalus näidistreeningu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maailmameister Taavi Koovit. Foto: fitness.ee
Maailmameister Taavi Koovit. Foto: fitness.ee

Laupäeval näitavad Haapsalus uues jõusaalis oma vormi Eesti tippkulturistid.

Spordihoone jõusaali avatud uste päeval saavad alates keskpäevast kõik uudistada, kuidas teeb trenni värske maailmameister klassikalises kulturismis Taavi Koovit ja võistlussportlased Ahti Jakson, Jüri Leinvald, Dmitri Uiba ja Kristi Schmidt.

Jõusaali käimalükkaja, samuti võistlussportlane Argo Väli ütles, et Eesti tipptegijad valmistuvad praegu võistlusteks ja on heas vormis. „Soovijad saavad neilt nõu küsida ja näiteks koos pilti teha,” ütles Väli. Laupäeval on jõusaalis treenimine kõigile tasuta.

Argo Väli ise juhendab jõusaalis soovijaid teisipäeviti ja neljapäeviti kella 16–20, saal on avatud iga päev.

Maikuus spordihoone endises maadlussaalis jõusaali avanud Väli ütles, et seni pole Haapsalus jõutreeninguks häid võimalusi olnud. „Senised saalid on olnud aparaatide poolest kesised,” põhjendas ta uue jõusaali avamist. „Mujal väikelinnades on jõusaalikultuur tugevam,” lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments