Läänemaa autosportlased võistlesid Otepääl

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval peeti Otepääl kunagise Lõuna-Eesti ralli ühe kiiruskatse rajal Eesti autospordiliidu karikasarja IV etapp.

Osavõtust oli teatanud ligi 90 võistlejat, kellest erinevatel põhjustel starti pääses 77. Meilt oli seekord esindatud kaks võistlusklassi 2WD-S ja 4WD kolme sõitjaga.

Sõitjate kommentaarid olid, et nii kiiret sprinti pole juba aastaid sõidetud, aga õnneks oli ka kohti, kus oli kiirus suhteliselt nullilähedaseks tõmmatud ja midagi õnneks ei juhtunud.

4WD klassis sõitis Kaido Saul kindlalt kõik voorud puhtalt läbi ja sai teiste kihutajate seas viimase koha, autot on ju vaja hoida ka tuleva laupäeva Hiiumaa sprindi jaoks.

2WD-S klassis oli sekundite sõit, aga Marko Kukuškinil tuli siiski tunnistada kolme mehe paremust, seega väga tubli neljas koht.

Valmar Gilden, kes lootis sellelt võistluselt poodiumikohta, pidi leppima 12 kohaga.

Järgmine võistlus toimub juba tuleval laupäeval ehk 4. augustil Hiiumaal Kõrgessaares ja kuulub Lääne regiooni MV ja Hepa Cup karika arvestusse.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments