Lihula vallas tulevad külade suvemängud

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula valla spordiklubi teatel peetakse juuni lõpus taas juba traditsiooniks saanud Lihula valla külade suvemängud.

Kuuendat aastat peetavad suvemängud algavad 30. juunil kell 13 Tuudi spordiväljakul. Osaleda saavad vallas asuvate külade võistkonnad, kuhu võivad kuuluda nii päris- kui ka suveelanikud või need, kes on tulnud külla vanematekoju.

Võistkondade ja võistlejate arv ühest külast ei ole piiratud.

Võisteldakse kaheksal alal: teatevõistlus (võistkonnas kolm naist, kolm meest ja kolm kuni kümneaastast last), saapavise (individuaalala, naised, mehed ja kuni 16aastased noored eraldi arvestuses), võrkpall (mehed ja naised eraldi, võistkonnas kolm võistlejat, mängu süsteem sõltub osalevate võistkondade arvust), rahvastepall (võistkonnas kuus kuni 14aastast last), köievedu (võistkonnas viis meest), täpsusvise naistele, viimasemehe jooks (naised, mehed ja kuni 14aastased lapsed eraldi arvestuses) ja kuulijänn.

Autasustatakse iga ala kolme paremat.

Suvemängudele saab registreerida 26. juunini (kella viieni õhtul). Osalemiseks saata registreerimisleht aadressil inga.rennit@mail.ee või tuua see Lihula vallavalitsusse.

Mängude lõplik ajakava ja võistluste juhendid kinnitatakse pärast registreerimist ja on saadaval aadressil www.lihula.ee. Info telefonil 56 248 601 (Inga Rennit) ja Lihula valla koduleheküljel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments