0

Selgusid koduveinikonkursi finalistid

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tänavusele Maalehe ja OÜ Veinivilla koduveinikonkursile laekus 133 veini, millest Haapsalus peetavasse finaali jõudis 19 veini.

Pimedegusteerimisel valiti finaali 13 veinimeistri veinid. Finaaliveinide autorid on Marius Mets, Magnus Leping, Kai Koord, Viljar Kiirats, Lea Ait, Meelis Kask, Ene Veski ja Heiki Anni, Ille Talts, Kairi Rannak, Maie Lepik, Heinrich Kuldsepp, Katrin Ratt ja Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpilane Maie Lepik, kirjutab Maaleht.

Kõrvale jäeti viinamarjaveinid. Parimad neist said küll ära märgitud, aga finaalis eristuksid need teistest liiga palju, leidsid korraldaja.

Žürii valib 9. juunil Haapsalu veinipäevadel Kuursaalis rahva silme all, lisaks hindab tooteid ka rahvažürii, kes valib oma lemmiku.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz