Sidruni sohvabaar pakub meelelahutust vanematele ja noortele

Madiken

madiken@le.ee

Reedel avab Posti tänaval endises Lennujaamas ukse Lemon Lounge, mida võib eesti keeles ka Sidruni sohvabaariks kutsuda.

„Koht jäi vabaks, mõtlesime perega, et teeme ise,” ütles baari perenaine Margaret Kartau. „Plaan on, et igal nädalavahetusel oleks kaks üritust — üks bändidega, mis sobiks üle 30 aastastele, ja teine DJga, mis sobib ka noorematele.”

Kuigi mõte tekkis vaid paar nädalat tagasi, avab sohvabaar ukse juba homme. „Tahtsime kindlasti nüüd, sest laupäeval on Läänemaa laulu– ja tantsupidu, terve maakond on Haapsalus koos,” ütles Kartau.

Kiire avamine on võimalik, sest ruumid on veebruaris tegevuse lõpetanud Lennujaamast heas seisukorras. Väikseid muudatusi on siiski tehtud. „Tsitruste teema ja kollase värvi tõime sisse,” ütles Kartau.

Suurim muudatus on terrassi toomine maja ette Posti tänavale. Kartau sõnul on Nurme tänava poolne külg, mida Lennujaam kasutas, tuuline ja sinna ei paista päike.

Esialgu on baar lahti vaid nädalavahetusel, edaspidi seitse päeva nädalas. Toidud on lihtsad, pigem pubi kui restorani moodi, ütles Kartau.

Sohvabaar pakub Lavazza kohvi. Baari omanik Harly Holm on läbi teinud kohvi valmistamise koolituse ja varsti tellitakse spetsialist, kes õpetab n–ö käppadega kohvimasinal kohvi valmistamise kunsti ka teistele töötajaile.

Töötajaid on praegu viis, kõik Haapsalust, aga paar lisatöötajat võetakse varsti juurde.

Sissepääs sidrunibaari pidudele on piletiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments