13

Lihulas põles 200 tonni heina

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna kell 17.30 sai häirekeskus teate, et Lihulas Ristiku katlamaja juures põlevad hoidlas heinapallid.

Päästjate saabudes põles hoone lahtise leegiga. Umbes 60×40 m suurune vana laudahoone, kuhu oli ladustatud umbes 200 tonni heina, hävis tules täielikult.

Põlengut käisid kustutamas Lihula ja Risti kutselised ja Vatla vabatahtlikud päästjad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
JollRiii.
JollRiii.

Nooo mis tehtud see tehtud mis siin ikka nüüd neid taga rääkida.Ja asi ei ole kohe kasvatuses .Mis vahet sel on kui vanad nad on. Ja see ei ole ültse kellegi asi .Eks nad ise teavad mis nad teevad ja mis nendest edasi saavad .Elu läheb edasi ega see kohe seisma nüüd ei jää.Ennegi on midagi suurt põlema läinud !!

...
...

Tore kasvatus ikka küll.Oh ega nad meelega,lapsed mängisid,ninn-ninn ja nänn nänn.Sedasi need lapsed õpivadki karistamatult põletama ja varastama.Vaevalt nad kaheaastased on,et ei tea,et tikkudega heintesse ei minda.

;
;

Kõik juba teavad kes seda tegi ja ei pea seda enam ütlema.Ja inimene ei ole nüüd sellepärast kohe loll! Juhtus mis juhtus nh !

nali123
nali123

see on nii karm värg ma tean kes seeda tegid kristin,sanderr,kevin ja merede…

hull asi
hull asi

esiteks, ega nad meelega ei teinud ja sina, oo, oled täitsa totakas ikka:D iga õnnetuse pärast ei pea ka nüüd terve elu põdema ja silmad häbi täis olema. lapsevanemad ei saa 24h lapsi valvata. lapsed on kogu aeg eksimusi teinud (kõik inimesed on) ja nii see jääbki, perfektseid inimesi pole võimalik toota, ainult oo on perfektne:D

JollRiii.
JollRiii.

Ei ütleks küll ,et sellepärast peaks nüüd kohe neil maine maas olema ….Kõik lapsed eksivad või siis teevad midagi hullu või siis selle poole .Isegi siis ,kui neil on hea kasvatus.Nii ,et ei saa vinguda vanemate kallal .Eks lapsed said nüüd oma õppetunni kätte ja ei tee enam midagi sellist!

oo
oo

lapsevanematel peaks küll mark maani olema, silmad häbi täis ja kõike muud taolist! Lihulas on nende maine küll tehtud nüüd

.
.

PANGU UKSED TABADESSE? kas sa oled ajupuudega? vanemad peaksid natuke ikka enda lapsi ohjama ja taltsutama, mitte laskma sellist asja korraldada. Lapsevanemate kasvatamatus ja ei midagi muud!!

lihunik:D
lihunik:D

isegi ma olen seal väiksena mängimas käinud…no pangu uksed tabasse.saage aru lapsed ongi uudishimulikud ja ronivad sellistesse kohtatesse…

lihukas
lihukas

ma ka pildi peal 😀 yhel

wpDiscuz