Laupäeval näeb Haapsalus kardiroolis Marko Asmerit ja Elmar Liitmaad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Graafika: naxti.ee
Graafika: naxti.ee

Laupäeval, 26. mail toimub Haapsalus Rannarootsi Grand Prix 2012. Spetsiaalselt selle võistluse jaoks rajatud ajutisel tänavaringrajal kihutab pea kogu Eesti kardiparemik.

Lisaks tänastele staaridele istub kardirooli nii kardi- kui ka vormelimaailmas ilma teinud Marko Asmer. Koos Oma proffidega panevad oma oskused proovile muusik Elmar Liitmaa ja “Reporteri” uudisteankur Tanel Talve. Kummagi mehe jaoks pole see sugugi esimene kord õige võistluskardi rooli istuda.

“Eelmisel suvel saime mõlemad võimaluse osaleda Paide linnaringi võistlusel ning see jättis meie jaoks kustumatu mulje. Võistluskogemus on seega olemas ning laupäeval toimuval Rannarootsi GP-l oleks esikohast ilmajäämine ilmselge pettumus,” sõnas Elmar Liitmaa.

Rannarootsi GP-ga tähistatakse Eesti kardispordi poolesajandat juubelit. Lisaks tänastele tippudele teevad oma etteaste legendaarsed Eesti kardisõitjad, kes korraldavad demonstratsioonsõite uunikumkartidel. Rajale naasevad Ott Vanaselja, Rainer Kallas, Urmas Uusneem, Ülar Jeblakov jpt.

Juubelimeeleolu aitavad lisaks mootorimürinale ja bensiinihõngule üleval hoida ansambel ja naksitrall Muhv. Võistlused avatakse pidulikult kell 11.45 ja sissepääs on kõigile tasuta.

Karl Mihkel Eller
Eesti Kardiliit

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments