Lääne Elu paberleht 26. mail

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Puksiirlaev “Sulev” tuuakse kaldale

Haapsalu mees Igor Prjažnikov üritab juba teist korda Nõva sadamas madalikul kinni oleva puksiirlaeva jäänuseid kaldale vedada. Viperustest hoolimata on jõutud juba poolele teele – mootor on peaaegu käes ja kindel plaan ülejäänu kättesaamiseks olemas. Kui alguses oli Prjažnikovi eesmärk rahaline kasu, siis nüüd on tegemist hasartliku huviga töö lõpuni viia.

Bussijaama töös on väiksed puudujäägid

Maavalitsus ei ole rahul: Haapsalu bussijaama infotahvli bussiaegade tabelis on esinenud vigu, piletite eelmüük on piiratud, ootesaali ja tualetti saab kasutada vaid kl 7–18. Lisaks puudub Haapsalu linna ja avaliku bussiveo korraldaja M.K. Reis-X vahel koostööleping.

Hanila toetusgrupp jagas toetusi

Tuuleenergia arendajatest koosnev Hanila valla toetusgrupp jagas mais mittetulunudusühingutele toetusi kokku 18 275 eurot. Seda on tublisti rohkem kui mullu toetusgrupi poolt terve aasta jooksul jagatud raha.

Linnavalitsuse rattaretk

Haapsalu linnavalitsus tõdes traditsioonilisel kevadisel rattaretkel mööda Haapsalut, et linna ilme on mullusega võrreldes parem.

Virtsu postkontori viimane päev

Kolmapäeva keskpäeval keeras Virtsu postkontori klienditeenindaja Heli Kärp kontoriukse lukku ja sellega said postkontori elupäevad loetud. Postkontori viimast tööpäeva käis jäädvustamas Kaie Ilves.

Mis on Waldorfi kool?

Läänemaal peetakse Waldorfi kooli asutamise plaani. Tänases Lääne Elus selgitab Aivar Haller, Tallinnas tegutseva Vaba Waldorfi kooli lapsevanem ja Eesti Lastevanemate Liidu juhatuse liige, mis kool see Waldorfi kool õigpoolest on.

Läänemaa koolid suvevaheaja muutmist ei poolda

Eesti koolijuhtide ühenduse ministeeriumile tehtud ettepanek kooliaasta ümber jagada tekitab Läänemaa koolides pigem umbusku: parem oleks jätkata harjumuspäraselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ruuland
11 aastat tagasi

Eilne leht oli väga hea. Hulga huvitavat lugemist igast maakonna otsast.

per- pärtel
11 aastat tagasi

Linnavalitsuse rattaretk võiks ulatuda ka Paraöepa parkmetsa, siis näeksid linnajuhid , et metsasügavuses ootab jalutajat tühi ja ohtlik , metsamajandi aegadest jäänud ujumisbassein.
Bassein on metsaservas ja tähistemata, Ungru teest 100 m. kaugusel.