Kriminaalkomöödia “Tere õhtust, Léon!” etendub ka Saueaugul

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: MTÜ Neljas Sein
Foto: MTÜ Neljas Sein

MTÜ Neljas Sein musta huumoriga pikitud kriminaalkomöödiat “Tere õhtust, Léon!” näeb sel suvel lisaks Tallinnale ka ühel õhtul Saueaugu teatritalus.

14. jaanuaril esietendunud tükki näeb 30. ja 31. mail ning 8., 12. ja 13. juunil kell 19 Tallinnas Hobuveskis ja 15. juunil kell 19 Saueaugu teatritalus.

Jean Cosmos’ “Tere õhtust, Léon!” räägib kahest Prantsuse külamehest, kes omal ajal käisid koos koolis, aga nüüd enam väga tihti kokku ei puutu. Lapsepõlvesõbrad viib kokku avarii, mille asjaolude lahtiharutamisel koorub ootamatute käikude ja tragikoomiliste situatsioonide käigus välja tegelaste tõeline olemus.

MTÜ Neljas Sein „Tere õhtust, Léon!“ sündis rühmatööna. Nimiosas astub üles vabakutseline näitleja Margus Prangel, tema koolipõlvesõpra Armand’i mängib Eduard Salmistu Rakvere teatrist.

Saueaugu etenduse piletid on müügil Piletilevis ja tund enne etendust kohapeal.

“Tere õhtust, Léon!” on sel aastal loodud projektiteatri Neljas Sein esimene lavastus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments