Valgeväljal tuleb ühepäevane koertekoolitus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

18. mail kell 19 korraldab Haapsalu koertekasvatuse klubi Valgevälja platsil lühikoolituse koerte kasvatusreeglitest.

Linnakeskkonna peaspetsialisti Triin Tarvi sõnul korraldatakse koolitus Haapsalu linna tellimusel. “Teabepäeva vajadus tekkis sellest, et linnavalitsusele tuleb aeg-ajalt kaebusi koerte kohta, kes käituvad aia tagant mööduvate inimeste suhtes agressiivselt või hauguvad lakkamatult,” ütles Tarv.

Haapsalu koertekasvatuse klubi liikme Veiko Väljase kinnitusel õpetatakse reedesel lühikoolitusel ka kergemaid nippe, näiteks kuidas oma koera istuma ja lamama õpetada ning milliseid käsklusi koerale teatud olukordades rakendada.

Koertega on kohal klubi treeningrühmad, et näidata, kuidas need õpetused toimivad eri tõugu koerte peal.

Teabepäev on tasuta. Tulla võiks koos oma koeraga, plats on jagatud tsoonideks. Täpsemat infot saab Triin Tarvilt telefonil 526 8705 või triin.tarv@haapsalulv.ee.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments