0

Pommigrupp tegi Osmussaarel lõhkekehi kahjutuks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pärnu Postimees kirjutas Lääne-Eesti pommigrupi käigust Osmussaarele, kus demineerijad tegid kahjutuks Saksa päritolu 150millimeetrise mürsu ja Vene päritolu 180millimeetrise mürsu.

Lääne-Eesti pommigrupp saab igal aastal Osmussaarele 2–3 väljakutset. Pommigrupi peademineerija Eliot Põllu andmetel peaks saar olema ohutu, sest kõik teadaolevad lõhkekehad on kahjutuks tehtud. „Samas tuleb lõhkekehi jätkuvalt välja kuivanud järvedest, kaldaäärtest, samuti karjamaadelt, kus saare kariloomad elavad,“ lisas Põld.

Peademineerija tuletas meelde, et külastades Osmussaart ja leides lõhkekeha, tuleks oma leiust teada anda häirekeskuse numbril 112.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz