Haapsalus tuleb töötukassa infopäev noortele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Töötukassa Läänemaa osakond korraldab 4. mail noortele nõustamispäeva, kus tutvustatakse töötukassa pakutavaid võimalusi ja nõustamisteenust.

Eelkõige 9. ja 12. klassi õpilastele ja nende õpetajatele, aga ka teistele nii õppivatele kui ka kodus viibivatele noortele mõeldud nõustamispäeval pakutakse esmast karjäärinõustamist, kutsevaliku testi tegemist ja põnevat avastamist.

Töötukassa usub, et iga tee saab alguse unistusest ning Läänemaal on andekad, tegusad ja laia silmaringiga ning suurte plaanidega noored. Kui unistuste elluviimisel tekib mingil põhjusel raskusi – ei saa jätkata õpinguid, ei suuda eriala valikul otsust langetada vm –, siis tasub pöörduda abi saamiseks töötukassasse.

Nõustamispäev toimub 4. mail kl 10–15 töötukassa Läänemaa osakonnas (Jaama 13, Haapsalu). Info telefonil 473 5604 või evelin.kullison@tootukassa.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nike sneakers
10 aastat tagasi

Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch! “There are places and moments in which one is so completely alone that one sees the world entire.” by Jules Renard.
nike sneakers http://www.adecco.si/news/index.asp?id=29