Lääne Elu paberleht 10. aprillil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

* Nädalavahetusel Moskvas lõppenud juunioride maailmameistrivõistlustel vehklemises võitis pronksmedali Katrina Lehis. Wiedemanni gümnaasiumi 10. klassis õppiv neiu on paljude epeespetsialistide arvates andekas sportlane, kellelt tulevikus oodatakse säravaid võite täiskasvanute klassis.

* Nädala–kahe jooksul paigaldab maa–amet Läänemaale 250 valgest kilest maamärki, mis aitavad saada täpseid aerofotosid, mille järgi uuendatakse kaarte ja tehakse ortofotosid. Osa märke on maakonda juba paigaldatud, aga taas maha sadanud lumi lükkas töö edasi.

* Rannarootsi keskuses näitavad Wiedemanni gümnaasiumi 10. klassi õpilased maale, mis on inspireeritud kindlast kunstnikust või kunstivoolust.

* Haapsalust välja kasvanud Steni muinasjutuvõistlus toimus tänavu 20. korda. Krista Kumberg kirjutab sellest, mis võistlustöid lugedes silma jäi.

* Uuemõisa lasteaed–algkool pidas emakeelenädalat, kus külas käis lastekirjanik Ilmar Tomusk ja lapsed veetsid öö koolimajas raamatuid lugedes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments