Selgusid Läänemaa hüppevõistluse võitjad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Hüppevõistluse tublimad Reneli Saumets, Anna-Maria Vjazemski ja Simona Liisbet Seppi. Foto: erakogu
Hüppevõistluse tublimad Reneli Saumets, Anna-Maria Vjazemski ja Simona Liisbet Seppi. Foto: erakogu

Läänemaa hüppevõistluse 1. etapp toimus jaanuaris, 2. etapp veebruaris ning 3. etapp märtsis. Võisteldi erinevates vanuseklassides nii kõrgushüppes kui teivashüppes.

Teivashüpe

D-klassi teivashüppes sai parima tulemuse Andrea Garlet Ojamu 2.06-ga Kati Oleski ees, võites koguni 2 etappi. Poistest võitis 3 etappi Kristofer Kikut (2.16) Eric Matias Heina ees.

C-klassis võitis Simona Liisbet Seppi kõik 3 etappi (2.30) Reneli Saumetsa ees. Poistest võitis 1. etapi Erki Mitman 2.53-ga, kaks järgnevat etappi võidutses aga Kevin Sakson 2.46-ga.

B-klassi tüdrukutest oli parim Lisete Ulla 2.56-ga Elisabeth Fofilovi ja Kelly-Tonili Hiiemäe ees. Poistest võitis kõik etapid Kristo Simulask (2.86) Siim Pikkaro ees.

A-klassis oli Laura Talve parim 2.40-ga.

Kõrgushüpe

Kõrgushüppes osalesid ka meie kõige väiksemad spordikooli sportlased.
E-klassi tüdrukutest oli kõige tublim 2 etappi võitnud Karlote Karm 1.05-ga Karoliina Mustkivi ees. Poiste kõrgushüppe võitis 1.10-ga Erko Puskar Markus Kõre ees.

D-klassi tüdrukutest olid etappide parimad Andra Paeste ja Kati Olesk, kes mõlemad ületasid kõrgushüppes 1,25. Eliis Marie Koit, võisteldes endast aasta vanematega, ületas 1.20.

Poistest läks võit Kristofer Kikutile 1.20-ga, Eric Mattias Heina ees (1.15).

C-klassis oli etappide parim Anna-Maria Vjazemski, hüpates 1.40. Talle järgnesid Reneli Saumets, Simona Liisbet Seppi ja Adele Lass, kes kõik hüppasid 1.30. Poistest võitis Erki Mitman, kes ületas 1.55, järgnesid Kevin Sakson ning Kaur Muuli 1.35-ga.

B-klassis sai parima tulemuse Madli Rahuvarm, hüpates 1.45. Talle järgnesid Elisabet Fofilov 1.40-ga ja Kelly Tonili Hiiemäe 1.35-ga. Poistest võitis kõik etapid Kristo Simulask (1.55) Siim Pikkaro ees.

Tüdrukute A-klassis oli parim kõrgushüppaja Laura Allmäe 1.50-ga Laura Talve ees.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Liisa
11 aastat tagasi

Simona Reneli Saumets, Anna-Maria Vjazemski ja Liisbet Seppi ?! Tegelikult ikka Simona Liisbet Seppi, Anna-Maria Vjazemski ja Reneli Saumets 🙂