Maavanem ja omavalitsusliidu juht jagasid tänukirju

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lääne maavanem Innar Mäesalu ja Läänemaa omavalitsusliidu esimees Ülle Erman andsid üle tänukirjad parematele koostööpartneritele kontsertaktusel 23. veebruaril Haapsalu kultuurikeskuses.

Omavalitsusliidu tänukirja ning meene meeldiva ja tulemusliku koostöö eest said Marju Viitmaa ja Anneli Vaarpuu.

Marju Viitmaa on rahvakultuuri hoidja ja edendaja, kelle õlgadel on olnud Läänemaa laulu- ja tantsupeod, taidlejate pidu Vähegiviitsijad ja teised üritused, mille sihtrühmaks on omavalitsuste kultuuritegijad.

Anneli Vaarpuu on haridusvaldkonna ühisürituste järjepidevuse kandja, kes koordineerib ja korraldab aineolümpiaade, ainenõukogude tööd, teisi Läänemaa koolidele ja haridusele suunatud ühisüritusi. Omavalitsusliidu pikaajaline hea partner.

Tänukirja said ka Haapsalu politseijaoskond ja Läänemaa arenduskeskus.

Maavanem Innar Mäesalu andis Lääne maavalitsuse tänukirja Marika Mannile loodusturismi arendamise eest ühes ökoloogilise mõtteviisi ja kohaliku turismiteenuse väärtustamisega.

Maavanem andis tänukirja ka Swedbankile ja töötukassa Läänemaa osakonnale. Panga tänukirja põhjendas maavalitsus regionaalarengu toetamise eest Läänemaal, töötukassa tunnustust maakondliku koostöö aktiivse arendamise ja koordineerimise eest.

Kontsert-aktusel esinesid Haapsalu muusikakooli õpilased, õpetajad ja vilistlased. Esimest korda tuli Haapsalu muusikakool välja suurejoonelise kontsertprogrammiga. Laval käisid nii pärimusmuusikud, kammerorkester, vilistlased, ansamblid, solistid kui ka teatriklassi õpilased. Lisaks muusikakooli õpilastele kutsuti laulma Uuemõisa algkooli koor. Esmaettekanne oli Sirje Kaasiku laulul „Meie”, vahendas maavalitsuse pressiesindaja Kristi Erkmann.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Meelis Malk
10 aastat tagasi

Lääne Maavalitsuse otsus tänada regionaalarengu toetuse eest Swedbank´a Virtsu pangaautomaadi äraviimis soovi valguses jättis kohalviibijatele ja inimestele kes ka sellest hiljem kuulnud on väga halva mulje. Käesoleval aastal oleks küll võinud selle välja andmata jätta või teha seda ilma igasuguse auavaldusteta. Hanila valla ja Virtsu elanikele kes on ka juhuslikult Läänemaa elanikud oli see küll löök alla poole vööd. Mille nimel me siis võitlesime kui maavalitsus sellisel kujul kaotajat ülistab. Selle asemel,et oma elanike heaolu eest seista. Ma ei kahtle üldse,et Swedbank on andnud palju Läänemaa arengu hüvanguks aga hetk oli lihtsalt vale millal neid kiita. Ma ei taha solvata… Loe rohkem »