Linnaametniku maal läks Tallinna näitusele

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Triin Tarvi maal "Tere, hakk!".

Triin Tarvi maal "Tere, hakk!".

Haapsalu linnaametniku Triin Tarvi maal valiti reedel Tallinna kunstihoone galeriis avatud metsikute kunstnike näitusele.

Tarvi sõnul sai ta projektist „Vannitoas ja tagahoovis”, kus otsiti akadeemilise hariduseta kunstnikke, teada sõbranna kaudu ja otsustas osaleda.

Näitusele valiti 40 kunstniku looming — maale, fotosid ja skupltuure. Tarvi sõnul pääses tema maalidest näitusele üks, kuid saali ekraanil näidatakse programmi kõigist saadetud töödest. „Ekraanil näeb ka näiteks koduaedadesse valmistatud skulptuure, mida pole võimalik näitusele tuua,” rääkis Tarv.

Kaaseksponentide kohta ütles Tarv, et seal oli igas vanuses inimesi: „Oli ka aktiivsemaid, kes on oma töid varemgi avalikkusele näidanud.”

Haapsalu linnavalitsuses linnakeskkonna peaspetsialistina töötav Tarv ütles, et maalimisega hakkas ta tõsisemalt tegelema, kui oli tulnud  Haapsallu. Ta on käinud Tallinnas kunstikursustel ja osaleb praegu Haapsalu kunstikooli täiskasvanute maalirühmas.

Varem on Tarvi maale saanud näha Haapsalu loomekeskuses, kus ta korraldas koos sõbranna Katti Pärkson–Kulliga tunamullu näituse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments