Karl Koha ja Ragne Rae tõid Eesti meistrivõistlustelt medalid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Karl Koha ja Ragne Rae. Foto: Kaja Ladva
Karl Koha ja Ragne Rae. Foto: Kaja Ladva

Eesti sisemeistrivõistlused kergejõustikus tõid Läänema spordikooli õpilastele ridamisi häid tulemusi erinevates vanuseklassides.

Juunioride vanuseklassis tegi kõige säravama etteaste nüüd Audentese spordikoolis õppiv ja treeniv Karl Koha, võites noormeeste kuulitõuke 6-kilose kuuliga 16.19. Finaalis parandas Karl katse-katselt oma tulemust, tõugates väga pingelises heitluses ligi pool meetrit isiklikust rekordist parema tulemuse ja võites oma elu esimese meistritiitli. Ralf Makienko hüppas kaugust 6.23 ning sai finaalis 6. koha. Kõrgushüppes jäi 1.90 seekord alistamata ning 1.85 andis talle 4. koha. Kuulitõukes oli Silvia Ladva finaalis 8., tõugates 9.25.

Noorsoo vanuseklassis sai Ragne Rae vanematega võisteldes hõbemedali, tõugates 4-kilost kuuli 12.42.

B-vanuseklassis oli meil võistlejaid kõige rohkem, samuti on just selles vanuseklassis konkurents kõige suurem. Parimad kohad tulid tüdrukute teivashüppes, kus Kelly-Tonili Hiiemäe ületas esimesel katsel 2.50 ning oli 5. Elisabeth Fofilov oli sama tulemusega 6. Neile järgnesid Lisete Ulla, Anett Triebstock ja Madli Rahuvarm, kes hüppasid 2.30. Kõrgushüppes oli Madli Rahuvarm 1.50-ga 8. ning kuulitõukes jõudis ta samuti finaali ja oli 8.96-ga 7. Anett Triebstock oli kuulitõukes 8. 8.26-ga.

A-klassi teivashüppes oli Laura Talve 2.50-ga 7.

Kaja Ladva

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments