Nikolai Novosjolov Legnanos 19.

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Eesti vehklemisliidu teatel alistas Nikolai Novosjolov möödunud nädalavahetusel Itaalias Legnanos toimunud meeste epeevehklemise MK-etapil põhiturniiri avaringis itaallase Andrea Santarelli 15 : 7, kuid kaotas siis pääsuks kaheksandikfinaali poolakale Radoslaw Zawrotniakile 12 : 15 ja sai kokkuvõttes 19. koha.

Sten Priinits ja Marno Allika piirdusid eelringidega. Alagrupis neli võitu ja kaks kaotust teeninud Priinits pidi pääsul 96 parema hulka tunnistama Iraani vehkleja Hamed Sedaghaty 13 : 11 paremust. Allika sai alagrupis kaks võitu ja neli kaotust ning kaotas seejärel 9 : 15 itaallasele Luca Ferrarisele.

MK-etapivõidu sai ukrainlane Dmitriy Karuchenko, kes finaalis alistas prantslase Ulrich Robeiri 15 : 8.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments