Haapsalus ja Paralepas takistavad suusatamist lumepuudus ja suurvesi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lumesadudest hoolimata ei saa Haapsalu staadionil ega Paralepas veel suusatada. Põhjuseks on esimesel juhul lume vähesus ning teisel põlvini vesi.

“Viimane tuisk pühkis staadioni puhtaks, lumi on kraavides,” selgitas olukorda Haapsalu staadioni haldusjuht Alar Källe. “Ja Paralepas jää ei kanna.”

“Täna (kolmapäeval – toim) proovin staadionil rajapõhja kinni sõita,” ütles Källe. Kolmapäeva õhtuks on tema sõnul selge, kas neljapäeval on rajad suusatatavad. “Võib-olla saab vanema suusaga sõita,” avaldas ta lootust.

Paralepa suusaradade valmimise aega ei julgenud Källe ennustada. Tema sõnul oleks vaja paar päeva sellist külma, et jää hakkaks kandma.

Neljapäevaks on ennustatud suuri sadusid, kuid Lääne-Eesti kraadide juures ei ole kindel, kas sajab lund või vihma.

Alar Källe ütles, et käsil on ka uisuvälja rajamine staadionile. “Praegu laome kraavides olevast lumest liuväljale põhja,” lausus Källe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vennad-õed
12 aastat tagasi

Palivere suusaradadel lund nabani, vennad-õed tulge üle – Palivere suusarajad ja lume- ning kelgumägi korras. Õhtul suusarajad kuni kella 21.00-ni valgustatud ja rahvast piisavalt – seltsis segasem, ei pea üksina metsas karu kartma. Tule koos sõbra, tuttava, trennikaaslasega või naabriga kui üksina autoga kallis sõita. Palivere suusaraja parklas ruumi piisavalt.