Palivere lumeoludest näeb nüüd otsepilti

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänasest saab ERRi lumeinfo leheküljelt video otsepildi vahendusel oma silmaga veenduda, millised on lume- ja ilmaolud Paliveres.

Haapsalu linnas ja mujalgi Läänemaal pole lumeolud kiita ning nii mõnigi kipub kahtlema, kas kusagil Läänemaal on võimalik suusatada, kelgutada või lumelaual liuelda. Nüüd on võimalik iga kell kontrollida, kas Paliveres sajab lund või vihma, kas rajavalgustus sisse lülitatud ja kui palju on suusatajaid suusarajal, ühesõnaga – kas tasub Paliveresse sõita.

Video otsepildi edastamine sai teoks portaali sport.err.ee vastutava toimetaja Jaanus Pruuli, SA Põhja-Läänemaa turismi- ja spordiobjektide halduskeskuse ja Pikajamäelt videopildi edastaja Digisilm Pro OÜ IT-juhi Mart Vilbiksi abil.

Mati Kallemets,
Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse arendusprojekti sisuline nõustaja

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments