Läänemaa lahtised meistrivõistlused epees võitsid Novosjolov ja Embrich

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Vehklemisliidu teatel võidutsesid nädalavahetusel Haapsalu spordihoones peetud Endel Nelise nimelistel Läänemaa lahtistel meistrivõistlustel meeste epees Nikolai Novosjolov (Le Glaive) ja naiste epees Irina Embrich (Põhjakotkas).

Meeste turniiril jõudsid 35 meesvehkleja konkurentsis finaali Novosjolov ja Sten Priinits (En Garde). Eelnevalt oli Novosjolov alistanud poolfinaalis klubikaaslase Marno Allika 15 : 13 ja Priinits samuti klubikaaslase Rainer Marki 15 : 4.

Finaalis sai kindla võidu Novosjolov, alistades Priinitsa 15 : 6.

Naiste finaalis alistas Embrich koduse põhikonkurendi Kristina Kuuse (En Garde) 15 : 11. Kolmandad kohad teenisid Julia Zuikova (Põhjakotkas) ja Erika Kirpu (Tartu Kalev).

Juunioride epees olid võidukad noormeestest Peeter Turnau ja neidudest Elena Koit (mõlemad klubist En Garde).

Noormeeste finaalis alistas Turnau kindlalt 15 : 7 Georg-Marten Lanno (Tallinna Mõõk). Kolmandad kohad said Renee Alliksaar (Tallinna Mõõk) ja Margo Lehis (En Garde).

Kõigest 15-aastane Koit sai juunioride klassis oma esimese turniirivõidu. Finaalis alistas ta 15 : 13 Veronika Zuikova (Tallinna Mõõk). Kolmandad kohad teenisid soomlanna Michaela Kock (HFM) ja Kristiina Sõsa (Tartu Kalev).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments