0

Torm kogub jõudu, teedel on suur jäiteoht

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

EMHI teatel laieneb öösel Hiiu- ja Saaremaal alanud lörtsi- ja lumesadu hommikul üle Eesti. Hakkab ka tuiskama ning liiklusolud võivad tiheda saju ja tugeva tuule tõttu olla halvad.

Teedel on suur jäiteoht.

Keskpäeva paiku läheb sadu üle lörtsiks ja vihmaks. Jätkub lõuna- ja edelatuule tugevnemine, sisemaal tõusevad puhangud 20, rannikul 25-28, saartel kuni 30 m/s. Kiire õhurõhu languse ja tugeva edelatuule tõttu tõuseb kiiresti merevee tase, mis õhtul ulatub Pärnus tõenäoliselt veidi üle kriitilise, 160 cm piiri.

Hilisõhtul tormised tuuleiilid vaibuvad ning veetase alaneb tasapisi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz