Voolukatkestuste tõttu Viljandimaal lõppes Haapsalu poes piim ja jogurt

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalus Posti tänaval mahekaupu müüvas poes Allikas ei ole sel nädalal müügil tavapärast toorpiima ja jogurtit, kuna neid tooteid valmistav Pajumäe talu Viljandimaal ei saanud esmaspäeval elektrikatkestuste tõttu toodangut anda.

President Toomas Hendrik Ilvese naaberkülas asuva Pajumäe talu peremees Arvo Veidenberg ütles, et elekter oli jupiti ära kaks päeva. “Lehmad saime vahepeal ära lüpsta, aga toodangut tunni ajaga ei valmista,” kirjeldas Veidenberg olukorda. Täielikult sai talu voolu tagasi eile õhtul. “Nüüd on uus torm tulemas, istume ja ootame, mis edasi saab.”

Maakonnalehe Sakala andmetel oli täna kell 11 Viljandimaal elektrita üle 3000 majapidamise, osa neist ootab voolu esmaspäevast alates.

Allika poe omanik Ritta Piper avaldas lootust, et Pajumäe talu piima ja jogurtit saab Haapsalus uuesti osta 3. jaanuaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments