29. september: Rahu, ainult rahu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Rahu, ainult rahu — umbes nende sõnadega kostitas treener Silver Karjus kaotusseisu jäänud Kaia Kanepit eilse matši ajal Caroline Wozniackiga.

Kanepi kuulas, noogutas, kaotas teise seti ja jäi kolmandaski 3:1 taha. Siis aga tuli nagu buldooser sirgjoones lõpuni, võites otsustava seti 6:4. Julgen soovitada omalt poolt rahu ka neile, kes Kaia Kanepile pöialt hoiavad. Ärge laske meeleolul sõltuda iga online–uudise pealkirjast. Vaadake asju suuremas plaanis.

Wozniacki on terve selle sügise olnud väljakutel ebakindel ja saanud mitu ootamatut kaotust, kuid loomulikult oli Kanepi eilne võit imeline tulemus.
Ei olnud selles võidus aga midagi ebaloomulikku. Kuigi Kanepi langemine maailma edetabeli viiendasse kümnesse on mõne närvilisema pannud juba heitunult kuulutama, et tema karjäär on läbi, tasub meenutada, et suuresti on languse taga vigastus, mistõttu on Kanepi vastastest vähem turniire mänginud.

Pärast pikemat mängupausi ei ole ta veel imelisi saavutusi näidanud, kuid kaotusmängudeski ei ole mängupilt olnud lootusetu. Asjad liiguvad õiges suunas, mis siis, et omas tempos.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Azeez
8 aastat tagasi

yes as I was still trying to drceit them down. This city or place I was in was extrememly HILLY! Like that of a San Fransico but it wasnt. I ended up at the bar/restaurant and remeber parking on a hill, where the front of my car was facing the bottom of the hill. I went in the bar/restaurant and saw a friend of mines and she was ready to go out, eat, drink and dance. Looks like she already started. She had on a white tuxedo jacket with the black lapel and I believe trying to get my approval… Loe rohkem »