0

Aaro Õismets Sakala Suurel Auhinnal teine, Kristiina Seiton viies

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval Viljandis toimunud rahvusvahelistel lauatennisevõistlustel Sakala Suur Auhind tegi hea võistluse Aaro Õismets, tulles teiseks. Meeste B-grupi turniiri finaalis kaotas ta leedulasele Eugenijus Vaičiūnasele 2-3 ning teel finaali alistas mitu endast kõrgema reitinguga mängijat.

Naisüksikmängus jäi Kristiina Seiton seekord viiendaks, ettepoole platseerusid vaid reitingus temast eespool asuvad mängijad. Meesveteranide turniiri poolfinaalis kaotas Heikki Sool 0-3 Rain-Mait Roometile, kuid võitis kolmanda koha mängus soomlase Kaj Blomfelti 3-1.

Heikki Sool
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz