Läänemaa ühisgümnaasiumis oli spordinädal

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

lüg

Läänemaa ühisgümnaasiumi 12 RL klass. Foto: Kelly Klippberg

Läänemaa ühisgümnaasium osales üleeuroopalisel spordinädalal.  7.-13. septembrini peetud spordinädala kavas oli võiskevõistlus, rennipall ja naela löömine.

Parima tulemuse kolme ala kokkuvõttes saavutasid 12 RL, 12 SST ja õpetajate võistkond, kes kogusid kõik võrdse arvu punkte. Teine koht läks jagamisele 11 M ja 11 R klasside vahel. 10 M saavutas auhinnalise kolmanda koha.

Kõige emotsionaalsemalt kulges viskevõistlus, kus õpetajad näitasid õpilastele koha kätte, võttes alavõidu. Õpilaste õnneks jäi see nende ainsaks alavõiduks. Rennipalli võistkonna moodustasid iga klassi 5 esindajat. Kõige edukamalt veeretas palli mööda renni 12 M, kellel kulus paarikümne meetrise rennitoru moodustamiseks 1 minut ja 14 sekundit. Teise koha saavutanud 12 R kaotas napilt vaid 4 sekundiga.

Kolmanda võistlusalana oli kavas naela löömine pakku, kus sai oma osavust proovida terve koolipere. See oli teatevõistlus, kus iga osaleja võis teha ühe löögi. Alavõitjaks kuulutati 11 M, kellel kulus naela sisse löömiseks kõige vähem aega.

Eesti võttis üleeuroopalisest spordinädalast osa esmakordselt. Kokku osales rohkem kui 100 000 koolinoort, kolmesajast erinevast üldhariduskoolist. Läänemaa koolidest osalesid spordinädalal veel Virtsu kool, Kullamaa keskkool, Ridala põhikool, Lihula gümnaasium, Noarootsi koolid, Uuemõisa lasteaed–algkool ja Metsküla algkool.

Kelly Klippberg, Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane, 12 SST

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments