Haapsalu sai kasiinovabaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kroonid-eurod

 

Kümmekond aastat Haapsalu kaubanduskeskuses tegutsenud kasiino Grand Prix on uksed sulgenud ja kolib praegu Haapsalust sisustust minema.

„Leping lõppes ja nad ei pikendanud enam,” ütles Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev. „Nii et Haapsalu ja terve Läänemaa on nüüd kasiinovaba.”

Lunevi sõnul olevat mängijaid nii väheks jäänud, et kasiino on mitu aastat ainult kahjumit toonud. Kasiinost jääb vabaks 115 m² omaette sissepääsuga pinda. Lunevi sõnul on huvilisi, aga kellegagi ei ole veel kaupa tehtud. 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hmm
6 aastat tagasi

No füüsilisest kasiinost võidi ju vabaneda, aga internetis tegutseb GrandX näol ikka edasi: https://www.playin.ee/grandx/ . Ega muud vahet tänapäeval ei olegi kui et kasiinod on veel lihtsamalt kättesaadavad, vanasti pidi vähemalt jalad selga võtma ja kodust välja minema aga tänapäeval ei pea seda kah. Ja Haapsalu võib olla küll füüsilistest kasiinodest vaba aga küsige endalt palju on Läänemaal kasiinomängijaid sellest hoolimata..

keegi
9 aastat tagasi

Ise pole käinud aga naised saunas reekisid et kuskil haigla kõrval. Nii et kui STD saate siis kohe saate üle aia haiglasse EMOsse ronida.

mees
9 aastat tagasi

Kus see litsimaja veel haapsalus on? Läheks isegi sinna.

KodanikN
9 aastat tagasi

Saaks sellest litsimajast ka veel lahti oleks hea.

jõulutaadile
9 aastat tagasi

milleks taadile jõulud kui aastaringi on ka teisi pühi? Su jutt on umbes sama ja mingist isiklikust vimmast toodetud. Kelle asi, kus nende kontor ja mõistlik ongi kontorit mitte pidada kesklinna magusaimal kaubanduspinnal. Loomulik äriloogika ju.
Kui rääkida toidupoodidest Haapsalus, siis paraku ongi nii, et Konsumist saab kõik perele vajaliku norm hinnaga kätte, Selver on mingi kohapealne säästuvariant siin, Maxima samuti, Rimi on kallis ja ebaühtlase kaubavalikuga. Suguvõsas olevad pensionärid käivad Säästukas ostmas vaid kohvi. Sega ei kao see Kaubamaja kuhugi kuigi mõni seda südamest soovib.

jõulutaat
9 aastat tagasi

Kas haapsallase kommentaar tähendab, et Lunev ja kaubanduskeskus on uppuvaks laevaks, millelt põgenetakse? Haapsalus on Rannarootsi, on Rimi, on Maksima ja Samaaria poed. Milleks sellist kaubanduskeskust on kesklinna vaja, selle võib kolida Õpetajete tänavale nagu koliti kooperatiivi kontor. Või koliks hoopis kõrvalasuvasse pilvelõhkujasse ja kaubanduskeskuse asemele ehitaks parkla, mida kesklinna väga vaja.
http://www.postimees.ee/31161/tarbijate-uhistu-ostis-oma-juhi-eramu

haapsalane
9 aastat tagasi
Reply to  jõulutaat

Mina käin ka teistes poodides, aga sisseoste teen vaid Kaubamajas – hinnad kõige odavamad ja kaup kõige kvaliteetsem. Teistes kauplustes on üksikud asjad vahest odavamad, aga isegi jalgrattal sinna kauplusesse sõit ei tasu ära, rääkimata bensiinist/diislist. Olgem ausad, kaubamajas on rahvast enamjaolt murdu ja teenindus on ka enamvähem. Rimis, Maksimas ja selveris on vaevalt üks kassapidaja, kes loeb tavaliselt raamatut. Säästukas on tihti vaid tühjad kassad, kassapidajaid netu. Nii on lood

ka haapsallane
9 aastat tagasi
Reply to  haapsalane

Mina ka ostan suures osas kaubamajast. Ühel kindlal põhjusel – olen kuulnud, et nad suhtuvad oma töötajatesse hästi, hoolivad nendest. Näiteks leitakse toimetuleku võimalusi, kui keegi raskelt haigestub. See on oluline. Kauplusse, kus müüjaid retsitakse, eriti minna ei taha.

mina ka-mina ka
9 aastat tagasi
Reply to  haapsalane

teen sisseostud Kaubamajast. Mind ei huvita, mida Lunev tegi või jättis tegemata.

haapsallane
9 aastat tagasi

Rotid põgenevad uppuvalt laevalt. See on märgilise tähendusega igas mõttes.

pook
9 aastat tagasi

Sealt on saanud nii mõnegi tegelase allakäik.
Tean ise kamraade, kes suurt raha himustades oma maise vara maha mängised ja joodikuteks hakkasid.

Jux
9 aastat tagasi

Kui läheb juba kasiino siis on järelikult läänemaa tulevik tume. Raha pole ega tule.

olemas
9 aastat tagasi
Reply to  Jux

Oled loll või mängid? Ma ei teadnud ,et kasiino olemasolu on heaolu mõõdupuu? Ajad on muutunud ja nüüd mängitakse netis hasartmänge … Ehk mõni suudab oma kopikad endale hoida ja käia mõnes linna kohvikus õlut joomas!