Politsei: Paliveres kadus 240 liitrit kütust

Kaire Reiljan

kaire@le.ee


25. märtsil alustati Haapsalu politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selles, et viimase paari päeva jooksul on sisse murtud Lääne-Nigula vallas Palivere kandis töökotta, kust varastati 240 liitrit diislikütust. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaarel metsakülast
3 aastat tagasi

Võõrast vara nõrkemiseni ja kolhoosikord ruulib, mis ripakil see ära, mis ripakil pole, see ripakile tõmmatakse ja ikka ära. Õige – ärge valige vargaid ja kolhoosikorra jäänukeid, kes ei tee vahet eraomanduse ja ühise omanduse vahel, mis kogukonna ühiseks hüvanguks loodud.

Para Doks
3 aastat tagasi

Kuidas rahvasaadikud asjasse puutuvad? Käivad öösiti kütust näppamas?

Uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Para Doks

Oh ei , need sulid teevad päevavalges meile ainult .

Agu
3 aastat tagasi

sõbralike rahvaste liidu pärand. Vargus au sees.Näljaseid rotte ei võta see viirus ka maha. Ei tea, mis aitab.

Läänemaa
3 aastat tagasi

peaks olema turvaline pesapaik, kuid tundub, et Palivere on vargapesa kuulates viimaseid uudiseid- Ka Kadri Lukk toetab , et EG saaks meie inimeste turvalisust rikkuda ja meie turvalisse ja kaunisse loodusesse tuuganeid toppida seadust rikkudes. Rahvas oodake valimisi ja tehke siis oma valikud- ärge valige vargaid- need on väikestes kogukondades teada, ärge valige äraostetavaid poliitikuid, kes oma rahvast ei toeta. Nii lihtne see ongi.