Päästeamet: Lihulas ajas ahi sisse, Martnas põles pilliroog

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

6. detsembril kell 16.12 teatati päästjatele Kirblast, et ühekordne puidust elumaja on suitsu täis. Helistaja sõnul oli ta püüdnud ahju kütta. Majas viibinud kolmel mehel soovitati päästjate saabumiseni hoonest väljuda. Kohale jõudnud päästjad kontrollisid olukorra üle ja selgus, et katkine ahi ajas sisse. Päästjad ventileerisid ruumid ja selgitasid seal viibijatele, et ahju ei tohi kütta kuni spetsialist on selle üle vaadanud ja parandatud.

6. detsembril kell 8 said päästjad teate tulekahjust Martnas, kus põlesid pilliroohunnikud. Päästjad kustutasid põlengu kell 8.55.

6. detsembril kell 11.21 kutstuti päästjad appi liiklusõnnetusele Lääne-Nigula valda Luigu külla, kus teataja sõnul oli sillalt  jõkke kukkunud ATV ning selle alla on jäänud kaks meest. Päästjad vabastasid sõiduki alt kaks hukkunut.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments