Pääste: kaubamajas vajas abi tuvi, Vahtra tänaval põles korsten

1. märtsil kell 12.09 paluti päästjaid appi Haapsalu kaubamajja, kus keldrikorrusele oli jäänud võrkudesse lõksu tuvipoeg. Päästjad vabastasid linnupoja võrgust ning andsid üle Eesti Metsloomade Ühingule.

1. märtsil kell 20.26 oli Haapsalus Vahtra tänaval liigse tahma tõttu põlema süttinud elumaja korsten. Päästjad kustutasid põlengu pulberkustutiga ning pühkisid põlenud lõõri läbi. Lisaks kontrolliti termokaameraga kütteseade veel üle ning midagi ohtlikku rohkem ei tuvastatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Metsavaht
3 kuud tagasi

toompeal on riigivalitsemislõksu jäänud kotkaks joonud varblane!
Aitame üheskoos ta võrgust välja, halastuslask päästaks ta au (veel ehk)

mumuu
3 kuud tagasi

Ja nüüd antakse käsk need võrgud sealt seintelt ära koristada? Kilplased!

mu
3 kuud tagasi

koer rääkis, et näljane kirp olla talt süüa küsinud, ta pole andnud, ütles kriisi aeg , omalgi vähe