Politsei pole prügikastipõletajaid tuvastanud

Läinud nädala pühapäeva öösel süüdati poole tunni jooksul Haapsalus põlema kolm paberikonteinerit, politsei kurikaelu tabanud pole.

Esimene väljakutse tuli 5. novembril kell 1.28 Kuuse tänavale, kus põles kaks paberikonteinerit. Need suudeti kiiresti kustutada ja kahju oli minimaalne. Kaheksa minutit hiljem, kell 1.36 said päästjad väljakutse Haava tänavale, kus põles paberikonteiner lahtise leegiga ja hävis tules täielikult.

Kell 1.52 tuli järgmine väljakutse Niine tänavale, kus taas põles paberikonteiner.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul süütajat või süütajaid tuvastatud pole. Väljakutsetele reageeris politsei kohe, kuid sündmuskohal kedagi ringi liikumas ei nähtud. Ka polnud konteinerite läheduses ühtegi valvekaamerat.

Kui keegi nägi tol ööl konteinerite juures tegutsemist või on sel ajal liikumine jäänud kellegi valvekaamera pilti, palub Palmits sellest talle teada anda numbril 473 2807. „Kui inimestel on teavet või salvestusi, saame teada, kes ja miks seda tegi,” ütles Palmits.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Oi oi
7 kuud tagasi

Kes siis noori kiusata tohib, nende peale kaevata, neid korrale kutsuda või neid karistada, unustage ära, pärast omal krimasi seljas! Elage rahulikult oma elu, vaadake alati kõrvale ja las lõõmab!