Männiku teel käib rattatee ehitus

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

 

Männiku teele kergliiklustee ehitus on kestnud nädal aega. Selle ajaga on hanke võitnud Lääne Teed töölised jõudnud osal teest tulevase rattatee asukoha välja kaevata.

Uus kergliiklustee on umbes 1,3 kilomeetrit pikk ja see ühendab Lihula maanteed ja Kiltsi teed. Ehituse ajal võib Männiku teel olla häiritud liiklus ja tööde tsoonides kehtida kiiruspiirangud.

Linnavalitsus sõlmis ehitajaga lepingu juba mais, seni koostas hanke võitnud Lääne Teed OÜ ehitusprojekti.

1,3kilomeetrise kergliiklustee rajamine maksab linnale veidi alla 303 600 euro, millest üle 212 500 on omavalitsustele mõeldud rattateede rajamise toetus ja 91 100 linna omaosalus.

Kergliiklustee ehitus kestab 1,5 kuud. See saab valmis septembris.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
neid
8 kuud tagasi

tänavavalgustus poste on seal ka väga vähe, tuleks arvestada, et seda teed hakkavad kasutama massid, kui kiltsis tehnoküla valmib ja sinna tuhandeid töökohti luuakse ning tuleviku rohuküla elamurajooni rahvas hakkab uuemõisa kaubanduskeskusi külastama.

linlane
8 kuud tagasi

Selle objekti ehitus näitab veelkord kui kaootiliselt ja ühe hetke emotsiooniga korraldab linn oma investeeringuid. Linnal peaks nagu olema pikaajaline üldplaneering ja sellest lähtuv arengukava. Kui mõned aastad tagasi paigaldas linn Männiku teele, siis oleks ju võinud arvestada ka sellega, et sinna tuleb ehk ka kergliiklustee. Nüüd aga tõsteti täiendavate tööde käigus paigaldatud postid ringi. Samamoodi saab see olema ka Tamme tänava kõnnitee pikenduse ehitusega kuni Lihula maanteeni, kui seda ikka linn plaanib ehitada. Oskab linnas ka keegi pikas perspektiivis linna arenguid ette näha või linnal raha küll?

Kati Nõdra
8 kuud tagasi
Reply to  linlane

Poolteist jalgratturit kolme päeva jooksul vajavad ju teed.

Uskumatu
8 kuud tagasi
Reply to  Kati Nõdra

Kas oled tee ääres loendamas käinud? Kas oled kunagi seal üldse liigelnud?

Abcmas
8 kuud tagasi
Reply to  linlane

Mida planeerida saab pikalt?? Raha planeerib.On raha,tehakse,ei ole või võetakse ära,ei tehta.Hea näide Rohuküla raudtee.

hea
8 kuud tagasi
Reply to  Abcmas

näide aastakümnete ootuses linna läbiva transiidi linnast mööda suunamise tegemata jätmisele põhjenduste otsimine

Uskumatu
8 kuud tagasi
Reply to  Abcmas

Kui plaani pole, kuidas siis üldse oskad midagi planeerida? ilma pika plaanita käib ainult üks tulekahju kustutamine ja enamus tööde topelt tegemine. Aga eks siin linnas on suvaline lahmimine normaalne.

Abcmas
8 kuud tagasi
Reply to  Uskumatu

Pikkplaan on ju ühe partei poolt muutunud naeruväärseks. Haapsalus lähevad asjad üldiselt hästi.

Uskumatu
8 kuud tagasi
Reply to  Abcmas

Kui hästi meie linnal siis läheb? Rahu ja vaikust silmas pidades läheb meil tõesti tõusvas joones, on veel jäänud mõned suvised üritused mis linnal elu sees hoiavad, aga ühel päeva käivad need ka maha ja mis siis edasi? Terve linnatäis külaliskortereid ja 3 kohvikut, mis on avatud ainult suvel! Pole meie kuurortlinnal peale uhke lossi ja soostuva tagalahe midagi pakkuda. Aga selles on sul õigus, et ühe partei poolt on kogu Haapsalu areng muutunud naeruväärseks.