Päästjad puhastasid nädalavahetusel teedelt kütust ja õli

Lääne Elu

info@le.ee

15. juulil kella 00.29 ajal voolas rikki läinud autost Haapsalus Karja tänaval teele paar liitrit õli. Päästjad katsid õli absorbendiga ja pühiksid reostuse kokku. Auto oli selleks ajaks puksiiriga teisaldatud.

Kell 13.29 käisid päästjad Lääne-Nigula vallas Spithami külas kustutamas metsas paariruutmeetrisel alal põlevat metsaalust pinnast. Päästjad juhivad tähelepanu, et tuleoht loodudes püsib. Pärast lõkke põletamist tuleb lõkkekohta korralikult kustutada. Selleks saab kasutada vett, liiva või mulda. Turbapinnasele lõkke tegemist tuleb vältida.

17. juulil kell 9.03 teatati, et Haapsalus Laskuri tänaval lekkis auto kütusevooliku purunemisel teele paarkümmend liitrit kütust. Päästjad katsid 15 meetri pikkuselt teele sattunud õli absorbentainega ja aitasid auto parklasse teisaldada. Enamus kütusest saadi paagist kätte ja selle alune kaeti omakorda absorbendiga juhuks kui pukseerimisel peaks sealt uuesti kütust lekkima. Omanik jäi puksiiri ootama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments