Laitse rallipargi juures oli avarii

Kell 14.29 juhtus Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 11. kilomeetril, Laitse rallipargi lähedal liiklusõnnetus.

Politsei pressiesindaja Anu Villmanni sõnul sõitis tsisternauto teelt välja ja selle juhi, 57-aastase mehe viis kiirabi Läänemaa haiglasse.

Avarii tõttu sümdmuskohal  liiklus häiritud pole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
5 kuud tagasi

Kolmapäeval 21.juunil põrkus üks pealinna suunduv sõiduauto kl 21-22 paiku põdraga Tallinn-Haapsalu maanteel Ristil (ametlikult vist Rõumas) kahe Haapsalu-poolse sissesõidutee vahelisel alal enne Virtsu mnt. ristmikku. Autosolijad jäid terveks, põder saanud surma. Auto esiklaas mõranes üleni aga jäänud raami püsima. Seda rääkisid teisena sündmuskohale jõudnud, kes abi andsid. Uskumatu ebaõnn inimasustuse lähedal! Juht väitis, et põder ilmus auto ette nagu maa alt (võsast?). Väga ei imestagi. Tean ammust juhtu Kirimäe-Ehmja teelõigul, kus põder lähenes mööduvale autole küljelt ning hüppas üle kapoti, purustades parempoolse küljepeegli ja muljudes vaid pisut kapotti (siis jooksis metsa). Loo moraal on, et isegi tiheda liiklusega Ääsmäe-Haapsalu… Loe rohkem »

A.R.
5 kuud tagasi

Nägin seda autot kraavis ratastel .pakun et juhi tervislike või jäi tukkuma.