Läänemaa JK naised võitsid Maardut

Läänemaa jalgpalliklubi naiskond. Foto: erakogu
Läänemaa jalgpalliklubi naiskond. Foto: erakogu

Eile pidas Maardus oma hooaja neljanda kohtumise rahvaliigas Läänemaa JK naiskond. Maardu LM naised alistati tulemusega 2-0.

„Minu jaoks on sellised mängud alati keerulised, kus vastane teeb üliaktiivset, kohati vigastuste ohtu suurendavat, kehamängu, kuid kohtunik ei saa minust sõnagi aru,” ütles läänlaste treener Ulrika Tülp. „Tüdrukute kiituseks tuleb öelda, et nad hoidsid õnneks külma närvi ega läinud vastase agrerssiivsusega kaasa,” lisas ta.

„Maarduga mängus tegime häid vaheltlõikeid ja söödukombinatsioone ning olime kindasti seda võitu väärt,” kiitis Tülp oma juhendatavaid.

Naiskonna mängija Merilin Korpe tõi välja, et sügisel treeninguid alustanud seltskonnast on tänaseks saanud ühtne perekond, kus üksteist igal sammul toetatakse. „Seda oli Maarduga mängus hästi näha. Suutsime selles närvilises keskkonnas rahulikuks jääda ja oma mängujoonist järgida,” kommenteeris Korpe, kes eraldi tõi välja väravavaht Kersti Riili muljetavaldava etteaste.

Läänlaste eest lõid väravaid Kätlin Luur ja Kristina Ivaškina.

Nelja mänguga, millest Läänemaa naistel ette näidata kolm võitu ja üks viik, lõppes hooaja esimene pool. Ülejäänud neli mängu on naisi veel ees ootamas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments