Katarine Rosalie: epistel rohepöördest ja krokodillist

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas, täna ma tahan teile kõneleda tähenduseloo vette langenud puust ja krokodillist. Küllap leiad sellel mõndagi ühist meie tänase päevaga.

Niisiis, elas ühes külas jõe kaldal üks väga ahne neeger. Jah, ma ütlen: neeger, sest räägime ikka nii, nagu asi on, ja igasugune poliitkorrektsus on nende väljamõeldis, kelle enda peas kõige mustemad mõtted liiguvad. Nii, jajah… niisiis see neeger, see mees kadestas hullupööra kõiki teisi külaelanikke, ja mõtles: kui ma neist kuidagi lahti saaksin, siis oleks terve küla minu oma, kõik need majad ja kõigi nende inimeste vara ja… Noh, hakkaski plaani pidama, kuidas saada endale terve küla ja kõigi inimeste vara.

Ühel hommikul oli jälle jõe ääres jalutamas ja korraga nägi midagi… ja mõtleski plaani välja. Pani juure jooksuga külasse ja karjus: “Marutõbised elevandid! Marutõbised elevandid tulevad! Päästku ennast, kes saab!”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi

Kohe saame saamatutest liberitest lahti, siis läheb elu normi- teenused ja kaubad soodsamaks, normid ja reeglid mõistlikumaks!

kahju
1 aasta tagasi

osa oskab ainult otseteksti lugeda, mõni vist ei mõista midagi

Läku
1 aasta tagasi
Reply to  kahju

Et peame lugema ridade vahelt?
Ja kus dekodeerimismisvihik asub?
Hullumajas?

Majaomanik
1 aasta tagasi

On LE mingi lepinguga rahalise kohustuse selle leheneegiga sõlminud ,et nüüd peavad kõik lugejad raisatud lehepinnal neid oopusi välja kannatama??

Läku
1 aasta tagasi

Kurb et Lääne Elu vaimuhaigete sonimist avaldab naljalugude pähe…
Tuleks kirjutada inimõiguste volinikule

vaktsiini mõjud
1 aasta tagasi

Ongi nii, nagu varem ennustasin- vanamutt on progresseeruva skisofreenia raskemas staadiumis. Nagu näha, on omaksed ja naabrid temast juba ammu lahti öelnud, keegi ei aita!

IRWER
1 aasta tagasi

Huvitav mis kraami tarbitakse , igastähes katus sõidab täiega

Läku
1 aasta tagasi

Vallavalitsus saaks ju eestkostja määrata ja paigutada proua sunniravile

Irw
1 aasta tagasi

Järjest hullemaks läheb…