Nädalavahetusel põles Haapsalus puu, Piirsalus kärssas kombain

Lääne Elu

info@le.ee

30. juulil kell 6.35 sõitsid päästjad Haapsalu linna Lihula maanteele, kus mööblipoe juures põles suur kuivanud puu. Päästjad kustutasid umbes 1-meetrise põlengu ning lahkusid.

Kell 15.45 kutsuti päästjad Mägari külla, kus lõkkest olid põlema läinud kadakad. Päästjad kustutasid 3-meetrise läbimõõduga lõkke ning selle ümber süttinud pinnase ja kadakad. Omanikule tehti selgitustööd, sest ta põletas mööblit ning lõke oli tehtud hoonele ohtlikult lähedale.

31. juulil kell 18.15 tuli häirekeskusele teade, et Lääne-Nigula vallas Piirsalu külas kuivati juures kärssab kombain. Päästjate kohale saabudes oli juht jõudnud põlengu juba kustutada, kuid Risti kutselised pritsumehed kontrollisid kombaini  sisemuse üle, otsisid sealt tulepesi ning loputasid kõik veega üle. Põleng tekkis kombaini pidurisüsteemi rikkest.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments