Päästjad käisid kiirabile uksi avamas

Lääne Elu

info@le.ee

18. juunil kell 18.57 helistas häirekeskusesse murelik inimene, kes polnud oma sõbraga juba kolm päeva ühendust saanud. Päästjad sisenesid Haapsalu linnas Tamme tänaval olevasse korterisse akna kaudu ja avasid kiirabile ukse. Kiirabi vaatas korteris viibinud inimese üle, kelle tervisega oli õnneks kõik korras.

19. juunil kell 10.55 käisid päästjas Lääne-Nigula vallas Ubasalu külas teele kukkunud puud eemaldamas.

19. juunil kell 19.13 kutsuti päästjad Haapsalu linna Kuuse tänavale, kus 2. korruse korteris oli abitus seisundis üksik naine. Kuna korteriust ei õnnestunud võtmega avada, siis püstitasid päästjad redeli, avasid akna ning sisenesid korterisse. Päästjad  aitasid kannatanu panna vaakummadratsisse ja transportisid kiirabiautosse.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments