Posti tänav võib Ameerika autodele suletuks jääda

Ameerika autod ei pruugi Posti tänavale pääseda. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linn arutab teisipäeval Ameerika autode peo korraldajatega, kas lasta tänavu autosid Posti tänavale või mitte.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ütles, et linnavalitsus ei soovi, et autod rehve põletades uue tee kohe ära rikuksid. Parbuse sõnul on põhjamaades sarnastel üritustel olemas eraldi alad, kus on burn out lubatud. „Seal on turvaline ja kes tahab, saab sinna vaatama minna,“ ütles Parbus.

Linnavalitsus arutab ka korraldajatega, kas traditsiooniline autode rongkäik toimub Posti tänaval või viiakse see hoopis Kalda tänavale. Parbuse sõnul võib rongkäik Posti tänaval toimuda, kui korraldajad suudavad tagada, et rehve seal ei põletata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
27 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Abe
1 aasta tagasi

Päris kurb on lugeda selliseid avaldusi.Vingujate linnHaapsalu

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Oleks Ukraina autod siis võiks !

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Mis järgmiseks? Tulge mõistusele! Enamus aastast tuleb nagunii kalts näo ees teistest 2 meetri kaugusel ringi liikuda, suvel võiks ju ikka üritused toimuda. Ei maksa lolliks minna ja üle mõelda nende ürituste ära keelamisega!

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Miks te kaltsu näo ees kannate?

Ccp
1 aasta tagasi

Tule taevas appi!

Mina ei lubaks veinipäevi lossiparki, joobnud kodanikud lõhuvad… Aga veinipäevad ja fra mare tee on prioriteet nr1!

Hea Okkupant
1 aasta tagasi

See on õige. Me ei saa lasta tugevatel Ameerika autodel halva kvaliteediga tööd kohe lõhkuda, nagu nad Karya tänaval kunagi häbenesid.
Kuidas garantiiga lood on?

Siiri Siiber
1 aasta tagasi

Oi, aga mul on hea mõte – keelame Ameerika autod ka ära (mitte et mulle kummipõletamine Posti tn-l meeldiks, aga kui keelama hakata, siis ikka põhjalikult.

Ja ühtlasi tuleks vältimatult tühistada nende inimeste lapsepõlv, kes nõuka ajal koolis käisid ja pioneerid ning oktoobrilapsed olid, te ei tohi oma lapsepõlve meenutada, sest Venemaa võib sellest kohe propagandaürituse genereerida.

Sukles võiks keelamisete asemle kaubamaja eest ausamba alustuseks ära koristada. Riigi palgal olles on muidugi mõnus kästa ja keelata, toitlustajad ja majutajad vaadaku ise, kuidas aasta üle elavad.

Mis
1 aasta tagasi
Reply to  Siiri Siiber

Pioneeriks sunniti, miks seda meenutama peab? Päris haiglane

Tubli
1 aasta tagasi
Reply to  Siiri Siiber

Eks majutajate ja toitlustajate vähenemine oleks ju spaadele-hotellidele kasulik. Konkurendid ikkagi , võitlus iga turisti pärast, Venemaalt ei tule, lääne poolt ka mitte

Kohalik
1 aasta tagasi

Ja üldse võiks panna Nurme Posti ristmikule tõkkepuu…hommikul saad välja, et tööle sõita…ja õhtul peale 17.00 sisse, et koju jõuda…suretame üldse vanalinna välja ja keelame kõik üritused.
VALGE DAAMI päevi saab ju pidada ka Ungru lossi ümbruses….seal ruumi ja avarust jagub…ja siis kirume, et meie linnas midagi ei toimu…

la üleüldse
1 aasta tagasi

võiks kaaluda selle tööinimeste magala (kõik mis jääb peale veetorni) restaureerimise ja miljöö parandamise käigus ära kaotada, kui meile vaenuliku riigi silma ja meel ärritava pärandi.

Kodanik
1 aasta tagasi

Peabki jääma. Samuti ei ole ilus neid parkida lossipargis puude all.

kindlasti
1 aasta tagasi

tuleb sulgeda vene autodele