Kuidas valida lapsele saapaid?

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Jalanõud peavad olema alati kvaliteetsed ja vastupidavad. Talvesaabaste juures on väga oluline, et need oleksid ka soojad. Kuidas aga valida õigeid saapaid lastele, mis peavad ka vastu ning on mugavad?

Soeta natukene suurem number 

Lapsed kasvavad kiiresti ja nii ka nende jalad, seetõttu on täiesti tavaline, et peagi märkad, et vanad jalanõud on jäänud väikeseks. Seetõttu tasub alati osta natukene suurem number. See ei ole küll alati võimalik, sest sõltub jalanõu kujust, materjalist jms. Talvesaapaid valides, osta saapad, mis on umbes pool numbrit suuremad, sest siis on sinu lapse jalad kindlalt soojas ja mahutavad ka paksema soki. Näiteks, kui plaanid soetada enda lapsele kuomo saapad, siis veendu, et ostad natukene suurema numbri, sest siis saab need samad kuomo saapad ka järgmisel aastal jalga tõmmata. Kuomo saapad on üldse väga hea valik, sest need on veekindlad, kvaliteetsed ja soojad. Kõige olulisem on see, et need tagavad ka lapse ohutuse, kuna jalanõud on väga hea mittelibiseva tallaga. 

 

Vali jalanõud, mis on samal ajal ilusad ja kvaliteetsed

Tihtipeale arvatakse, et mõlemat ei saa ja pole võimalik leida selliseid saapaid lastele, mis on samaaegselt ilusad ja kvaliteetsed nagu kuoma saapad. Tegelikkuses ei vasta see tõele: jalanõude valik on väga ja lai ning sellest leiab midagi kõigile. Kui sinu laps eelistab värvilisi või mustrilisi saapaid, siis sa võid olla kindel, et leiad sellised kindlasti. Lisaks on palju ka neid jalanõusid, mis on mõne populaarse multifilmitegelase või mõne muu karakteri teemalised. Kas poleks tore omada Frozeni või mõne teise animafilmi teemalisi jalanõusid?

 

Valides jalanõusid, pööra tähelepanu ka materjalile: sellele, millest on valmistatud välimine kui ka sisemine kiht ning tald. Materjalist sõltub palju, nii see, kui kaua jalanõud vastu peavad ning millised on selle üldised omadused. Laste jalanõusid valides tasub eelistada materjale, mis on soojad, veekindlad ning vastupidavad. 

 

Pööra tähelepanu jalanõude tallale

Lapsed armastavad joosta, turnida ja mängida. Selleks, et nad saaksid seda teha ka turvaliselt talvisel ajal, kui lume all võib olla palju jääd, siis tasub soetada jalatsid, millel on hea, turvaline ja ohutu välistald. Uuri tähelepanelikult, milline on jalanõude tald ja vali alati selline mudel, millel on piisavalt krobeline ja libisemisvastane välistald. Nii tagad selle, et sinu laps saab vabalt õues mängida, ise muretsemata, kas ta võib kukkuda ja libiseda. 

 

Jalanõude valik on suur ja lai, tänu sellele on võimalik igaühel leida just sellised jalatsid, mille valiku osas ollakse õnnelikud. Eelista laste jalanõude puhul sarnast kvaliteeti, mida ootad ka enda talveriiete poolt ja lase lapsed nautida õues mängimist!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments