Haapsalu jõulukuusk sai lõpu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu Linnahoolduse töömehed saagisid kõigepealt maha kuusepuu oksad ja seejärel tüve. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu Linnahoolduse töömehed saagisid kõigepealt maha kuusepuu oksad ja seejärel tüve. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu Linnahoolduse töömehed võtsid kolmapäeval Haapsalu lossiplatsilt maha linna jõulupuu. Jõuluvana maja jääb aga paigale, kuni maa küljest lahti sulab.

Kuigi Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ennustas, et jõulukuusk jääb püsti vähemalt veebruari alguseni, otsustati see siiski nüüd maha võtta. „Tulemas on suured lumesajud, Linnahooldus pelgas, et siis ei jätku enam tööjõudu kuuse mahavõtmiseks, vaid kogu aur läheb tänavate puhastamisele,” selgitas Parbus.

Kuuske kaunistanud tuled ja ehted koos päkapikkudega on Linnahooldus hoiule viinud, jõuluvana kuppelmaja on aga maa külge kinni jäätunud ja seda ei saa ära viia enne, kui on maa küljest lahti sulatatud. „Nii et mõneks ajaks jääb maja veel lossiplatsile ja lindid ümber,” ütles Haapsalu Linnahoolduse juhatuse liige Krista Vilta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments