Haapsalu jõulupuu saabub kolmapäeval

Möödunud aasta Haapsalu jõulupuu. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu jõulupuu saabub kolmapäeval Saunjast ja jõuab lossiplatsile mööda Posti tänavat.

Selleks, et Haapsalu Linnahoolduse töömehed saaksid puu kolmapäeval üles panna, on teisipäeva õhtust lossiplatsil parkimine keelatud.

Saunjas kasvavat kuuske pakuti Haapsalu jõulupuuks juba möödunudcaastal, kuid siis langes valik ühele teisele kuusele ning see puu jäi ootele.

Tuleval nädalal algab jõulupuu kaunistamine ja kuuse ümber ehitatakse jõulumaa. Jõuluvana majaks rendib linn tänavu Ümaroni kuppelmaja, kus jõuluvana laupäeviti lapsi vastu võtab. „Kutsume koole ja lasteaedu oma jõulupidusid ja kingipakkide jagamisi jõuluvana maja juures tegema,” ütles Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus.

Advendiküünla süütamine on kuuse juures 27. novembril. Samal ajal näeb lossiplatsil ja linnusemüüridel valgusmängu. „Veidi teistmoodi kui eelmine kord,” lubas Parbus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ok.
2 aastat tagasi

Kellaaega äge muidugi märkige…: D

Valdo
2 aastat tagasi

Kuuske ootan ja Haapsalu tulevane peatänav ilus ja kaasaegne. Mõtelge, millise võimaluse see annab rattainimestele ja jalakäijale. Need, kes soovivad autoga sõita minge linnast välja. NB! Haapsalu on ja jääb turismi linnaks ja see on tore.

Hahaa
2 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Üksiku jalakäijana tulevasel ilusal ja kaasaegsel peatänaval pead sa ilmselt ennast silmas, Valdo? Peale seda, kui autoga sõita soovijad linnast välja küüditad 🙂

Muskin
2 aastat tagasi

Teab keegi, mis kellaajal see “rongkäik” saabub…läheks vaataks isegi seda vaatepilti, kuidas see kuusepuu mööda kitsast tänavat läbi mahub

Ootan
2 aastat tagasi
Reply to  Muskin

Tahaks ka teada. Olen nõus pileti ostma, et sellest vaatemängust osa saada…

Sass S
2 aastat tagasi
Reply to  Muskin

Ja ei juhtunutki midagi, mis nüüd edasi ?

olen
2 aastat tagasi

Posti tänav on nii kitsas. et
isegi hobusevankriga ei pääse läbi.
Puukallistajad lõpetasid autoliikluse igavesweks

Sass S
2 aastat tagasi
Reply to  olen

Ju siis oksad võetakse ära , siis mahub küll .

Ohohoho
2 aastat tagasi

Ma arvan, et puu jääb sinna posti tänavale kinni