Palivere spordiväljaku ehitus hakkab pihta

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Taivo Kaus. Foto: Urmas Lauri

Palivere spordiväljaku hanke võitis Kivipartner, kes küsib ehitamise eest 171 000 eurot.

Lääne-Nigula abivallavanem Taivo Kaus ütles, et leping sõlmitakse tuleval nädalal ja töö hakkab pihta. „Kaevetöid saab praegu väga hästi teha, saab aluspinda tasandada ja tihendada,” ütles Kaus. Väljak valmib kevadeks. „Eks sõltub ka sellest, mis talvel juhtuma hakkab, kui palju on lund,” ütles Kaus.

Paliverre tuleb 30×60 m suurune muruväljak, mille otstes on võrk- ja korvpalliplatsid ja mida ümbritseb 250 m pikkune jooksurada, peale selle välijõusaaliseadmed ja rannavõrkpalliväljak. „Põhimõtteliselt kõik tuleb uus, vana korvpalliplatsi ja jooksurajad lammutame ära,” ütles Kaus. „Kaugushüppekasti ja hoovõturaja üritame säilitada.”

Kõige kallim pakkumine oli 256 000 eurot, osales kuus ettevõtet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments