Läänemaale lisandus 29 koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Ööpäeva jooksul analüüsiti 123 läänlase koroonaviiruse teste, millest 29 ehk 24% olid positiivsed.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 9137 testitulemust, millest 1787 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 1185 vaktsineerimata ja 602 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Hommikuse seisuga on haiglas 466 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest 333 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 225 ehk 68% on vaktsineerimata ja 108 ehk 32% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase ööpäeva jooksul avati haiglates 46 uut haigusjuhtu. Suri seitse koroonaviirusega nakatunud inimest: 94-aastane naine, kaks 92-aastast naist, 88-aastane mees, 85-aastane naine, 80-aastane naine, 74-aastane mees.

Ööpäeva jooksul manustati 2093 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 415 740 doosi. Kogu elanikkonna hõlmatus kahe doosiga on 55,4%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lee
2 aastat tagasi

Do you need Personal Loan?
Business Cash Loan?
Unsecured Loan
Fast and Simple Loan?
Quick Application Process?
Approvals within 24-72 Hours?
No Hidden Fees Loan?
Funding in less than 1 Week?
Get unsecured working capital?
Email:lee944418@gmail.com

usa
2 aastat tagasi

TERE VAATAJAD TUNNISTI, KUIDAS MA SAIN 300 000 000 USA dollari FINANTSETTEVÕTJA LAENU EELMISEL NÄDALAL E-kiri koheseks vastuseks: drbenjaminfinance@gmail.com Kas vajate ettevõtte asutamiseks või võlgade tasumiseks laenu, {Dr.Benjamin Scarlett Owen} võib teid aidata ka seadusliku laenupakkumisega. Ta on aidanud ka teisi minu kolleege laenurahastamisega. Saate BENJAMIN LOAN FINANCE’i abil oma tühja sularahaautomaadi või krediitkaardi, mis töötab kõigis sularahaautomaatides üle kogu maailma, oma ukselävele. ATM-kaarte saab kasutada sularahaautomaatidest väljavõtmiseks või pühkides, kauplustes ja müügikohtades. nad annavad need kaardid kõigile huvitatud klientidele üle kogu maailma. Kui vajate laenu ilma kulude/stressita, on ta õige laenuandja, kes teie finantsprobleemid ja kriisid täna ära pühib.… Loe rohkem »

Läänlane
2 aastat tagasi

Laulame Tõnis Mäe abiga Eesti vabaks…..

Vot siis
2 aastat tagasi

Numbrid hakkavad lõpuks stabiilseks jääma. See hea märk!

Selveris
2 aastat tagasi

Selveris pooled ilma maskita, tõötajatel visiirid näo ees, mis üles lükatakse. Uksel silt, et maskita ei teenindata, samas vahet pole, teenindatakse nii maskiga kui maskita. Kaupmeestel suva.

Vot siis
2 aastat tagasi
Reply to  Selveris

mis sellest maskist. Ei pidanud ju viirust ära hoidma. Vaktsineeritutel ju üldse suva. Mõni on kirjutanud siin, et vaktsiinid on kõik tehtud, et tema maski ei pea kandma. Samas õige kah. See mask küll maailma ei päästa, see peaks selge olema. Kes väga pelgab, las see kannab, keegi ei keela ju.

noo
2 aastat tagasi
Reply to  Vot siis

jaa, nii ongi- kedagi ei sunnita vaktsineerima ega maski kandma. Täiesti vabatahtlik. Ja meelelahutus ei ole ka kohustuslik elu osa, saab ka ilma. Ja poestki saab kauba koju telida või saata kedagi, kes ei pirtsuta selliste pisiasjade, nagu mask, peale.
Ja kes reegleid eirab, on lihtsalt rumal, ebaviisakas ja egoistlik mölakas.

Kummaline
2 aastat tagasi
Reply to  noo

Ja kes kõiki järgib, mis kästakse, kas see on siis lammas?

Kuli
2 aastat tagasi
Reply to  Selveris

Vaatasin ka selveris üks õhtu. Pooled ei kanna maski ja just vanad alates 50-70a. Noorematel oli enamasti maskid ees. Kui mask ei kaitse viiruse eest nagu osad väidavad, siis vähemalt ei lase väljaköhitaval kogu seda pahna õhku paisata, mida teised sisse hingama hakkavad. Ja politsei võiks hakata ükskord poes olijaid trahvima, sest muu ei aita.

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Kuli

Jah mask ongi selleks, et haige seda kannaks, et võimalik väljutatav pisik jääks kinni, sisse hingad ju, siis tuleb õhku igalt poolt külgedelt ja alt ja ülevalt koos patsillidega, kui vaja.

Mati
2 aastat tagasi

See rekord oleks võinud meie linnas olemata olla. Kuuldavasti juba Haapsalu linn kaalub koolide kontaktõppe lõpetamist. Aga joomakohtade peale linna hammas ei hakka. Raha ei nakatu ju viirusesse.

Mida v...
2 aastat tagasi
Reply to  Mati

Misasja. Pühad vaktsineeritud võivad ju ainult joomas käia. Sellega on kõik korras ju!

Linlane
2 aastat tagasi

Ei saa aru, meil väike linn, iga päev lisandub tohutult nakatanuid, miks meil midagi ette ei võeta Haapsalus, koolid saadetakse kontakt õppele, võiks ju sulgeda meil need joomakohad, et teenindatakse ainult kella 21.00. Inimesed püsiksid kodudes ja võõras rahvas ei tuleks siia.

Kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Linlane

Võiks tõesti ühe nädala veel kodus olla. Kolle on Lääne-Nigulas. Ainult aja küsimus kui see mujale levib. Vaheajal mindi reisidele, sünnipäevadele jne.

Terve
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Mis arusaam see on, et reisidelt tuuakse haigust täis Eestisse viirust sisse. Mina arvan, et pigem viiakse seda meilt hoopis välja.

Piirangutega
2 aastat tagasi
Reply to  Terve

jäädi hiljaks. Oodati millal valimised läbi. Valitsusel pole selgroogu. Nii nagu Kallas, on ka teised. Kui koolidega midagi ette ei võeta, siis viirusest jagu ei saada ja antakse seda tasuta naabritele ja veel kaugemalegi

direktor ZXY
2 aastat tagasi

eile oli mõisavalitseja soov riigipööerdeks
aga lumpen ei aidanud
Läänbemaal liiga palju haigeid

Mida v...
2 aastat tagasi
Reply to  direktor ZXY

jaanuaris polnud riigipööret? Siis oli kõik okei?

jah
2 aastat tagasi
Reply to  Mida v...

Mis riigipööre? Lihtsalt valitsus vahetus. Erilist muutust ei toimunud- enam-vähem samas vaimus jätkatakse.
Aga natukene, õige pisut küll, on uudiseid vähem piinlik vaadata, kui enne. Enne sundisid kanalit vahetama Mart ja Martin- nüüd ainult Kaja.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  jah

No Martin- poiss tegi ennast selle ivermektiiniga ikka täitsa lolliks!

Mis asi
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

see veel on?

Andrus
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Martin arvas oma suurushullustuses, et kannab doktori mõõdu välja ja jagab rahvale ivermektiini retsepte koroona raviks nagu papa jagas koroona haigetele nõu hanerasvaga määrida!!! No pööblile sobib “kaabude” nõu kuulda!!!

Tohoh
2 aastat tagasi
Reply to  Andrus

Millega sina inimene siis covidit ravid. Avalda teistele ka see saladus, kui sa nii kuradi tark oled!

Kummaline
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Miks? Kas uus covid ravim siis seda ei sisalda? Mõtlen ravimit covidi vastu, mis USAs müügiloa sai?