Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud, üle Eesti tuvastati 12 nakatunut

Testimispunkt. Foto: Urmas Lauri

Ööpäevaga analüüsiti kaheksa läänlase koroonaviiruse teste, millest ükski ei olnud nakkusega.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 53,8. Maakondade võrdluses on selle näitajaga Läänemaa 5. kohal. Kõrgeim on näit Raplamaal (159,3) ja madalaim Järvamaal (9,9). Eestis keskmiselt on näit 49,8.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2167 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 12 ehk 0,6% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati viiel inimesel. Kõik uued Harjumaa haigusjuhtumid on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus neli ning Lääne-Virumaale üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Kahel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Ööpäeva jooksul avati haiglates viis uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 55 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 65 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 36 inimest (65,5%).

Ööpäeva jooksul manustati 4096 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 544 309 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 398 697 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 50,1%.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tanel
1 aasta tagasi

Aga Plastones juba india tüvi sees. Teated väljas.

Tanel
1 aasta tagasi
Reply to  Tanel

Võid ju miinuse panna ega see fakti muuda.