Hannes Rumm: Tokyo needus ja eestlaste (eba)õnn

Hannes Rumm

Tavalisel ajal tegeleks praegu kogu maailma meedia olümpiamängudega, mis algavad juba juuli lõpus Tokyos.

Ent ainult kaks kuud varem ei tea enamik eestlasi isegi meie medalilootuste nimesid, sest pandeemia on elu nii segi pööranud. Nõnda tekib mulje, et Tokyo on olümpialinnana eriti õnnetu koht, sest seal 1940. aastal toimuma pidanud mängud jäid teise maailmasõja tõttu üldse ära.

Tänavu kannavad mängud turunduslikel põhjustel ikka nimetust „Tokyo 2020”, kuigi on ühe aasta võrra edasi lükatud. Ülemaailmne spordipidu toimub ilma välisturistideta ja mängude toimumise vastu on pandeemia ajal enamik jaapanlastest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jamps
2 aastat tagasi

varsti kribab aplodeerides kus suur vabadus diskrimineerimise asemele saabund .. kõrtsi saab minna. elu lõpp oli vaid hetke kaugusel. tegelikult võiks ta kandideerida sotsmini . asekantsleriks .. oleks partorg oma käest võtta. siis oleksid kiige poisiga 2 kõikse targemat meest seal.

tekkib mulje
2 aastat tagasi

et inimesel pole tööd

seltsimees sotsile
2 aastat tagasi

seltsimees sotsi tähelepanuvajadus on nennem valimisini nii suur et iga hinna eest on vaja mingi pläma kokku kirjutada et eetsisse sõuda.