3

Läänemaale lisandus seitse koroonaviirusega nakatunut

Koroonavaktsineerimine. Foto: terviseamet
Koroonavaktsineerimine. Foto: terviseamet

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5754 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 677 ehk 11,8% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus seitse koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 264,1, mis on jätkuvalt Eesti maakondadest väikseim. Eestis keskmiselt on näit 574,3.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 321 inimesel. 216 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 106, Tartumaale 44, Pärnumaale 37, Võrumaale 26, Saaremaale 24 ja Lääne-Virumaale 22 uut positiivset testi. Rapla- ja Järvamaale lisandus 19, Viljandimaale 14, Jõgevamaale 9, Hiiumaale 8, Lääne- ja Põlvamaale 7, Valgamaale 5 uut nakkusjuhtu. 9 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 455 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 41 731 inimesele, kaks doosi on saanud 20 026 inimest. Läänemaal on vähemalt ühe vaktsiinidoosi saanud 786 inimest ning vaktsineerimine on lõpetatud 382 inimesel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lutikas
Lutikas

Jess! Edeneb ka meil uimases kolkas asi edasi. Minge vaadake paljudel põhikooli õpilastel maskid ees on, kui vahetunnil rimis pirukate järel käiakse.

maestro
maestro

kus on lääne koroonakolle!?

Nonii
Nonii

Miks arvate,et kolle? Niisama laiali ei või olla? Mind huvitab hoopis,kas Lihula kooli omad lähevad Läänemaa alla või Pärnu.

wpDiscuz