Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3039 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 339 ehk 11,2% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 225, mis on Eesti maakondade lõikes väikseim. Läänemaale järgnevad Põlvamaa (275,9) ja Lääne-Virumaa (376,9). Üle Eesti on näit 549,2. Kõrgeim on näit Ida-Virumaal (773,1) ja Pärnumaal (693,9).

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 169 inimesel. 111 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 35, Pärnumaale 34, Ida-Virumaale 33, Raplamaale 13 ja Võrumaale 12 uut positiivset testi. Jõgevamaale lisandus 10, Lääne-Virumaale 8, Järvamaale 7, Viljandimaale 4, Valgamaale 3, Hiiu- ja Saaremaale 2, Läänemaale 1 uut nakkusjuhtu. Põlvamaale ei lisandunud ühtegi uut positiivset testi. 6 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 433 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 35 917 inimesele, kaks doosi on saanud 17 564 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tundub
3 aastat tagasi

et LE

maestro
3 aastat tagasi

Kus on Haapsalu koroonapere!?

Ootan infi??
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Pole samuti aimugi?? Vaikus, vaikus juba kuuaega, keegi mitte midagi ei tea, kusagil ei kirjutatagi?