0

Läänemaale ei lisandunud ühtegi koroonahaiget

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2659 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 265 ehk 10% testide koguarvust.

Läänemaale ei lisandunud ühtegi koroonahaiget. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 264,1, üle Eesti 592,02.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 128 inimesel. 110 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 45, Pärnumaale 20, Tartumaale 18 ja Lääne-Virumaale 10 uut positiivset testi tulemust. Raplamaale lisandus 8, Võrumaale 7, Järvamaale 4, Jõgeva- ja Valgamaale 3 ning Põlva- ja Saaremaale 2 uut nakkusjuhtu. Hiiu-, Lääne- ja Viljandimaale ei lisandunud ühtegi uut positiivset testi. 15 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Hommikuse seisuga vajas haiglaravi 424 patsienti, neist viis on Läänemaa haiglas. Haigla ravijuhi Alge Vare sõnul tuli täna haiglaravile kaks uut nakatunut, nädalavahetuse jooksul sai kaks haiget koju. Viiest nakatunust neli on Läänemaa inimesed, üks elab Tallinnas.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 18 275 inimesele. Läänemaal on vaktsineeritud 374 inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz