Läänemaale lisandus kuus koroonaviirusega nakatunut (täiendatud 12.38)

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5687 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 567. Läänemaale lisandus kuus koroonaviirusega nakatunut.

Kuuest Läänemaale lisandunud haigestunust kolm said viiruse oma pereliikmelt. Nendest omakorda kaks elavad Läänemaal ja üks Tallinnas.

Üks täna lisandunud haigestunu sai viiruse tööalaselt ning kaks juhtu on terviseametil veel väljaselgitamisel.

Terviseameti Lääne regiooni juhi Kadri Juhkami sõnul Koluvere hooldekodu viimane laustestimine ühtegi nakatunut juurde ei toonud. „Loodame, et see jääbki nüüd nii,” ütles Juhkam.

Viimase seisuga on hooldekodus nakatunud 52 inimest, neist seitse töötajat. Kuus hoolealust on haiglaravil.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 362 inimesel. 277 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 97, Tartumaale 28, Raplamaale 19, Lääne-Virumaale 13, Viljandimaale 11 ja Pärnumaale 10 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Läänemaale lisandus kuus, Põlvamaale neli ja Valgamaale kolm uut positiivset testi tulemust. Jõgeva- ja Saaremaale lisandus üks uus nakatunu. 12 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 537,18. Läänemaal on see number 215,2.

Tänahommikuse seisuga viibib haiglas 362 COVID-19 patsienti, ööpäeva jooksul suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
3 aastat tagasi

Arvestades sellega, et vanalinna väiksed söögikohad ja pubid nädalavahetustel rahvast täis ja keegi maske ei kanna, siis varsti tulevad suuremad numbrid.

Koll
3 aastat tagasi

Kui see jama hoo sisse saab võime teistele kiiresti järele jõuda😂😂😂